03

Eyl

KUTSO’DAN KÜTAHYA SANAYİ SİTESİ’NDE ÜYE ZİYARETİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu, Kütahya Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren üye işletmelere yönelik kapsamlı bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

Ziyaretlere; KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Alkış, Sayman Üye Tolga Eskioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Melih Aslan, Semra Tozaraydın, Bekir Melih Karaaytaç ve Reşit Dürrüoğlu ile Üye İlişkileri Koordinasyon Kurulu Başkanı Emin Yüce katıldı.

Programda ayrıca KUTSO Meclis Üyesi Fatih Kök, 5. Meslek Komitesi Başkanı Hakan Alp, 4. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Nida Öztuğcu, KUTSO Üyesi Abdullah Mavi ile Süleyman Selvi, Necati Onur Defter ve Mehmet Bacacı da yer aldı.

Gerçekleştirilen program kapsamında; Abdülkadir Şen–Şen Mühendislik, Adem Korkmaz Oto Yedek Parça, Akakar Madeni Yağlar İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Siviş–AS Oto, Artek Makina Oto Yedek Parça Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Aşıkovalı Makina Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Atikler Mühendislik Otogaz İnşaat Taşımacılık İletişim Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilgili Oto Lastik, Bilya Makina ve Yedek Parça Madeni Eşya İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emlek Çelik–Necati Onur Defter, Gençler Pimapen, Gürakar Otomotiv Oto Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güven Otomotiv–Mustafa Emlek, Halil Yenilmez–Yenilmez Oto Yedek Parça, İstanbul Oto, Karbölen Birlik Motor Yenileme Rektefiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Köklü Madeni Yağ–Fatih Kök, Kütahya Ada Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kütahya İmsan Makina Metal İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Makaslı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Korkmaz Oto Yedek Parça, Mustafa Vural–Oto Vural, Otocemre Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oto Yılmaz–Yılmaz Tokerim, Seralp Oto Boya Kaporta Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Uğur İş Ticaret–Serdar Uluca, Yaşar Selvi Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yazıkanlar Ticaret–Taha Yazıkan, Yıltaş Ticaret, Zekeriya Ay–Emet Mobilya ve Zet İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Madencilik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi ziyaret edildi.

Ziyaretlerde işletmelerin faaliyet alanları ve mevcut çalışma koşulları hakkında bilgi alınırken sektörlerde yaşanan gelişmeler, firmaların karşılaştığı sorunlar ile talep ve beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Üyelerin görüş ve önerilerini dinleyen KUTSO heyeti, çözüm yolları ve yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişi gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde ayrıca KUTSO tarafından yürütülen çalışmalar, devam eden projeler ve üyelere sunulan hizmetler hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Program, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Haber: KUTSO Basın