Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), Antalya’da gerçekleştirilen “3. Uluslararası Sigorta Fuarına” katıldı. KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Melih Aslan başkanlığında, 11. Meslek Komitesi üyeleri fuara katılım gösterdi. Türkiye sigortacılık sektörünün organizasyonları arasında yer alan bu fuarda, Kütahya sigorta acenteleri katılımlarıyla dikkat çekti.

Kütahya’dan fuara katılan isimler arasında KUTSO 11. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Fatih Çelik, Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) İl Temsilcisi Mehmet Karaağaç, Kütahya Sigorta Acenteleri Derneği (KÜTSADER) Başkanı Alihan Atay, KUTSO Genel Sekreteri Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil ve Kütahya’daki sigorta acenteleri yer aldı.

KUTSO’nun bu katılımı, sigorta sektöründe Kütahya’nın etkinliğini artırmaya yönelik bir adım olarak öne çıkarken, sektördeki yeniliklerin takip edilmesi ve iş birliği fırsatlarının geliştirilmesi açısından da önemli bir platform oluşturmuştur.