Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu’yu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette, Kütahya’nın sosyal hizmetler alanındaki çalışmaları ve bu alanda iş birliği imkanları üzerinde görüşmeler yapıldı. KUTSO, sosyal hizmetlerin geliştirilmesine yönelik projelerin önemine vurgu yaparak, iş birliği çerçevesinde neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Sayın Ülkü Uslu’ya yeni görevinde başarılar dileyen KUTSO heyeti, Kütahya’nın sosyal hizmetler alanında daha etkili ve kapsamlı projeler geliştirmesi amacıyla destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.