Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Meclis Başkanı Harun Yurdagül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kütahya İl Emniyet Müdürü Osman Elbir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında KUTSO heyeti, İl Emniyet Müdürü Osman Elbir’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Kütahya’nın güvenlik ve asayişine yönelik yürütülecek çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Kütahya’nın huzur ve güvenliğinin sağlanması adına KUTSO ile İl Emniyet Müdürlüğü arasında iş birliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekildi.

İl Emniyet Müdürü Osman Elbir, KUTSO heyetinin nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileterek, Kütahya’nın güvenliği için kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde çalışmanın önemine vurgu yaptı. Ziyaret sırasında, Kütahya’daki güvenlik meseleleri ve iş dünyasının bu konudaki rolü üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu.