Dubaı Automeckhanıka 2018 Fuarı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden, (TOBB) odamıza gönderilen yazıda;

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai Emirliği’nde, 1-3 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek AUTOMECHANIKA DUBAI 2018 Fuarı‘nın Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir. AUTOMECHANIKA DUBAI Fuarı’nın, otomotiv yedek parça, aksesuar ve modifiye, bakım ve onarım, bakım ve yenileme, elektronik donanım ve sistemler, oto yakama, parça ve sistemleri, yönetim ve dijital çözümler konularında Ortadoğu otomotiv endüstrisinde lider fuar olarak nitelendirildiği ve ITO tarafından Hall 5 ve 6’da katılımın sağlanacağı iletilmektedir.

AUTOMECHANIKA DUBAI Fuarı’na milli iştirak katılım ücreti 760 ABD $/m2 olarak belirlendiği ve katılım bedeline tüm ana hizmetlerin dahil olduğu ifade edilmektedir.

Söz konusu etkinliğe ilişkin detaylı bilgi için aşağıda bilgileri sunulan görevliler ile irtibata geçilebilmekte olup; ayrıntılı bilgiye TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş Imkânları/Yurt Dışı Etkinlikleri” bölümünden ulaşılabilmektedir.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

 

İLGİLİ KİŞİLER:

Şaban Oruç, Mustafa Çağlayan, Esra Avcıoğlu

Tel: 0 212 4546112, 0 212 456 61 08

GSM: 0 533 959 30 57

E-posta: saban.oruc@ito.org.trmustafa.caglayan@ito.org.tresra.avcioglu@ito.org.tr